302 prac. gastronomiczna
Nr Godz Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek
1 7:40- 8:25 BM 2F/Ż-2/2 przy.dań
  BM 3b-1/2 proc.tech.ga
BM 1B-1/2 przy.dań
 
2 8:30- 9:15 BM 2F/Ż-2/2 przy.dań
  BM 3b-1/2 proc.tech.ga
BM 1B-1/2 przy.dań
 
3 9:20-10:05 BM 2F/Ż-2/2 przy.dań
  BM 3b-1/2 proc.tech.ga
BM 1B-1/2 przy.dań
BM 3b-1/2 zas.żyw
4 10:20-11:05 BM 2F/Ż-2/2 przy.dań
  BM 3b-1/2 proc.tech.ga
BM 1B-1/2 przy.dań
 
5 11:10-11:55 BM 2F/Ż-2/2 przy.dań
  BM 3b-1/2 proc.tech.ga
BM 1B-1/2 przy.dań
BM 2F/Ż-2/2 pod.ga
6 12:10-12:55 BM 2F/Ż-2/2 przy.dań
    BM 1B-1/2 przy.dań
BM 3b-1/2 tech.gast.z.
7 13:00-13:45 BM 2F/Ż-2/2 przy.dań
BM 2F/Ż-2/2 pod.ga
    BM 3b-1/2 tech.gast.z.
8 13:50-14:35 BM 2F/Ż-2/2 przy.dań
BM 1B-1/2 pod.żyw.i.ga
    BM 3b-1/2 tech.gast.z.
9 14:40-15:25   BM 1B-1/2 pod.żyw.i.ga
     
Obowiązuje od: 18.01.2021 r.
Drukuj plan
wygenerowano 15.01.2021
za pomocą programu Plan lekcji Optivum
firmy VULCAN
logo programu Plan lekcji Optivum