Nr |
Godz |
Poniedziałek |
Wtorek |
Środa |
Czwartek |
Piątek |
1 |
7:40- 8:25 |
|
|
WH 1B-2/2 przy.dań
|
BM 2C-2/2 przy.dań
|
|
2 |
8:30- 9:15 |
BM 5F/Ż-2/2 barista
|
BM 1B-2/2 pod.żyw.i.ga
|
WH 1B-2/2 przy.dań
|
BM 2C-2/2 przy.dań
|
|
3 |
9:20-10:05 |
BM 5F/Ż-2/2 barista
|
BM 5F/Ż-2/2 pla.żyw
|
WH 1B-2/2 przy.dań
|
BM 2C-2/2 przy.dań
|
BM 4B-1/2 or.prod.ga
|
4 |
10:20-11:05 |
BM 4B-1/2 pod.żyw.i.ga
|
WH 1B-2/2 wyd.dań
|
WH 1B-2/2 przy.dań
|
BM 2C-2/2 przy.dań
|
BM 5F/Ż-2/2 pla.żyw
|
5 |
11:10-11:55 |
BM 2C-2/2 pod.żyw.i.ga
|
WH 1B-2/2 wyd.dań
|
WH 1B-2/2 przy.dań
|
BM 2C-2/2 przy.dań
|
|
6 |
12:10-12:55 |
|
WH 4B-1/2 pla.żyw
|
BM 5F/Ż-2/2 pla.żyw
|
BM 2C-2/2 przy.dań
|
WH 4B-1/2 d.i.sport
|
7 |
13:00-13:45 |
WH 5F/Ż-2/2 pro.u.ga
|
WH 5F/Ż-2/2 pro.u.ga
|
BM 2C-2/2 przy.dań
|
BM 2C-2/2 przy.dań
|
WH 2C-2/2 p.diet.sport
|
8 |
13:50-14:35 |
WH 1B-2/2 przy.dań
|
|
WH 4B-1/2 pro.u.ga
|
BM 2C-2/2 pod.żyw.i.ga
|
WH 2C-2/2 p.i.m.ż
|
9 |
14:40-15:25 |
WH 1B-2/2 p.diet.sport
|
|
BM 1B-2/2 pod.żyw.i.ga
|
|
WH 4B-1/2 carving
|
|