302 prac. gastronomiczna
Nr Godz Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek
1 7:40- 8:25     WH 1B-2/2 przy.dań
BM 2C-2/2 przy.dań
 
2 8:30- 9:15 BM 5F/Ż-2/2 barista
BM 1B-2/2 pod.żyw.i.ga
WH 1B-2/2 przy.dań
BM 2C-2/2 przy.dań
 
3 9:20-10:05 BM 5F/Ż-2/2 barista
BM 5F/Ż-2/2 pla.żyw
WH 1B-2/2 przy.dań
BM 2C-2/2 przy.dań
BM 4B-1/2 or.prod.ga
4 10:20-11:05 BM 4B-1/2 pod.żyw.i.ga
WH 1B-2/2 wyd.dań
WH 1B-2/2 przy.dań
BM 2C-2/2 przy.dań
BM 5F/Ż-2/2 pla.żyw
5 11:10-11:55 BM 2C-2/2 pod.żyw.i.ga
WH 1B-2/2 wyd.dań
WH 1B-2/2 przy.dań
BM 2C-2/2 przy.dań
 
6 12:10-12:55   WH 4B-1/2 pla.żyw
BM 5F/Ż-2/2 pla.żyw
BM 2C-2/2 przy.dań
WH 4B-1/2 d.i.sport
7 13:00-13:45 WH 5F/Ż-2/2 pro.u.ga
WH 5F/Ż-2/2 pro.u.ga
BM 2C-2/2 przy.dań
BM 2C-2/2 przy.dań
WH 2C-2/2 p.diet.sport
8 13:50-14:35 WH 1B-2/2 przy.dań
  WH 4B-1/2 pro.u.ga
BM 2C-2/2 pod.żyw.i.ga
WH 2C-2/2 p.i.m.ż
9 14:40-15:25 WH 1B-2/2 p.diet.sport
  BM 1B-2/2 pod.żyw.i.ga
  WH 4B-1/2 carving
Obowiązuje od: 25.09.2023 r.
Drukuj plan
wygenerowano 21.09.2023
za pomocą programu Plan lekcji Optivum
firmy VULCAN
logo programu Plan lekcji Optivum